Assortiment
Tagatesse
Label tagatesse
6

Gebak, ijs, pudding, koekjes... We all love sweet! Maar wat als je gezonder wilt leven? Als je gewicht wilt verliezen? Of als je aan diabetes lijdt? Dan is het zoetmiddelengamma van Damhert iets voor jou, want dankzij deze producten kan je volop genieten van zoet zonder zonde!

Keto
Label keto
17

Een ketogeen dieet is een streng dieet dat bestaat uit een minimale koolhydraat- en een verhoogde vetinname. Dit gamma van confituren en koekjes zijn low carb omdat de koolhydraatwaarden van de polyolen niet moeten meegeteld worden in de koolhydraatberekening. Want het lichaam verteert deze polyolen niet.

Bio
Label bio Food
23

De “Biofood” producten worden op gecontroleerde biologische wijze geteeld. Van een afgebakken broodje warm uit de oven bij het ontbijt, tot een knabbelnootje om de dag in schoonheid mee af te sluiten: bij ons vind je (h)eerlijke biologische producten voor iedere gelegenheid. Want bio, dat is nu eenmaal beter!

Vegane producten
Label vegan
22

Ben je een veganist? Damhert biedt je de keuze uit een ruim assortiment volledig vegan producten. Van vleesvervangers, tot koekjes, snoep, confituur, brood en nog veel meer. Onze vleesvervangers zijn 100 % plantaardig, op basis tarwe-eiwitten en beperkt gebruik van soja. Ze zijn verrijkt met vitamine B12 & ijzer en bovendien bevatten ze 0% cholesterol.

Low carb
Label low Carb
16

Het koolhydraatarme (low carb) gamma staat volledig in het teken van zoveel mogelijk koolhydraten vermijden en beperken.

Glutenvrij
Label glutevrij
15

Damhert laat je genieten van jouw vertrouwde producten, met een glutenvrije twist: van pasta, koekjes tot broodproducten. Ook combineren wij glutenvrij ook vaak met de claims lactosevrij, vegan, allergenenvrij en zelfs suikervrij. Wij behalen ook ieder jaar ons glutenvrij certificaat voor de producten. Dus met Damhert ben je zeker dat je de hele dag door kwaliteitsvol glutenvrij kan smullen.

Lactose vrij
Label lactosevrij
5

Kan jouw lichaam lactose moeilijk verteren? Damhert kan je een compleet lactosevrij gamma aanbieden, zodat deze suiker van nature aanwezig in dierlijke melk vermeden kan worden.
Alle lactosevrije Damhert producten voldoen aan de norm van minder dan 0,1 gram lactose per 100g, en de meeste kunnen ook nog eens andere intolerantie zoals gluten uitsluiten.

Puur fruit
Label piir Fruit
7

Puur fruit is een assortiment van broodbeleg, waaraan geen extra suiker is toegevoegd. Deze confituren en siroop bevatten enkel de natuurlijke suikers die aanwezig zijn in fruit. Hierdoor bestaan deze puur uit fruit.
Ook bevat dit gamma een vanillewafeltje en peperkoek gezoet met fructose (suiker uit fruit). Ontdek op deze pagina alle smaken van onze puur fruit confituren en de andere producten.

Wellbeing
Label wellbeing
3

Het is een must om af en toe wat stoom af te laten in een tijdperk waar snelheid en stress niet weg te denken zijn. In het Wellbeing assortiment van Damhert vind je een uitgebreid aanbod van heerlijke kruideninfusies, energie shots, plantaardige voedingssupplementen en ambachtelijke kruidensiropen. Een verantwoorde manier om te ontspannen en te genieten, want de natuur is krachtiger dan je denkt.

Zonder suikers
Label zonder Suikers
1

Moet je of wil je suikers vermijden? Dan is het Damhert zonder suikers gamma echt iets voor jou. Want Damhert maakte van verschillende klassieke suikerbommen een zonder suikers variant. Ideaal voor diabetici.
Alle producten in dit gamma bevatten namelijk minder dan 0,5g suikers per 100g. Van koekjes, snoepjes tot chocolades, keuze genoeg om zonder zonde te snoepen.

Traditional
Label traditional
4

Ga terug in de tijd met het Traditional gamma van Damhert. In dit gamma biedt Damhert ook vertrouwde klassiekers aan, artisanaal bereide producten met natuurlijke ingrediënten en authentieke smaken. Traditional is een assortiment van honing tot koeken en sesambars. Geniet van hun nostalgische smaak, lekker van bij ons.

Vegetarisch
Label veggie
21

Vegetarische voeding is voeding waar niets in zit van een gedood dier. Dit betekent dat het geen geen vlees, vis, insecten of gevogelte bevat. Ben je een vegetariër of flexitariër? Dan ben je bij Damhert op het juiste adres, want wij handelen uit respect voor mens, dier en milieu. Met Damhert kan je altijd bewust en kwaliteitsvol genieten.

Delaan
Label delaan
9

De sauzen van Delaan, ambachtelijke sauzen op basis van 100% natuurlijke en Belgische ingrediënten sinds 1965. Ontdek onze ambachtelijke mayonaise, tartaarsaus, cocktailsaus en mosterd. Ambachtelijk bereide sauzen op basis van 100% maïsolie, zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen. Uitstekend bij visschotels, koude gerechten, kortom: al jouw gerechten!

Vezelrijk
Label vezelrijk
14

Vezels zijn belangrijke voedingsstoffen en dragen bij aan een gezonde spijsvertering. Ze geven je bovendien een verzadigd gevoel na het eten. Het Damhert Fibre Fit granen en zaden gamma geeft je extra energie waardoor je minder snel zin krijgt in een ongezonde snack.

Zoutarm
Label zoutarm
Zonder titel 512 x 600 px 622 x 510 px 622 x 490 px

Een zoutarm menu voorgeschoteld gekregen van jouw huisdokter of let je gewoon preventief graag wat op jouw dagelijkse zoutinname? Damhert helpt je op weg! Een zoutarm dieet hoeft zeker geen straf te zijn. In dit gamma vind je al de producten met een verlaagd zoutgehalte. Samen oud met minder zout!

Fit Food
Label fit Food
13

Fit Food is een gamma van gedroogd exotisch fruit en zaden die biologisch zijn gekweekt. Deze producten zullen je fit houden, omdat ze vitaminen, mineralen en vezels bevatten. Deze voedingsmiddelen zijn belangrijk voor het lichaam, want ze verhogen jouw energieniveau en bevorderen de darmflora. Ontdek op deze pagina onze Fit food producten en voel de energie!

Minder suikers
Label minder Suikers
12

De Damhert 'Minder suikers' producten bevatten enkel van nature aanwezige suikers. Ze krijgen hun heerlijke zoete smaak dankzij het polyol maltitol. Deze suikervervangers hebben weinig of geen invloed op de suikerspiegel (glycemische index). Damhert biedt je jouw vertrouwde producten aan, maar met een betere samenstelling én lagere caloriewaarde zodat ook jij met minder suikers kan genieten.

Regime
Label regime
20

Wil je afslanken? Dan zijn de heerlijke Régime producten van Damhert perfect om je te helpen bij gewichtsbeheersing! Damhert Régime is een proteïnerijk dieet bestaande uit heerlijke maaltijdshakes en -repen. Met dit gamma is er voor iedereen een passend alternatief ter vervanging van de reguliere maaltijd.

ECO Wash
Label ecowash
2

Als pionier binnen de functionele voedingssector neemt Damhert Nutrition de volgende grote stap naar een beter milieu en een gezondere levensstijl. Vanaf nu is jouw vertrouwde Damhert kwaliteit ook in schoonmaakmiddelen verkrijgbaar, die volledig dierenproefvrij zijn.

Toegevoegd aan je winkelmand
Ga naar checkout

Van Black Friday naar Fair Friday: Damhert Nutrition steunt Forrest and Friends

Bij Damhert Nutrition hechten we veel waarde aan onze waarden van respect voor mens, dier en milieu. In een wereld waar Black Friday steeds meer geassocieerd wordt met consumentisme en overconsumptie, hebben we al enkele jaren geleden besloten om een positief verschil te maken. We willen deze gelegenheid aangrijpen om de schijnwerpers te richten op een nobel doel en tegelijkertijd de gemeenschap van Forrest and Friends vzw ondersteunen.

MM herfsttt 77

Jaarlijkse traditie: Fair Friday

Terwijl velen zich op Black Friday storten om te genieten van kortingen en koopjes, introduceren wij: Fair Friday. Op 24 november bieden we een royale korting van 25% op ons volledige assortiment, maar wat deze actie echt bijzonder maakt, is dat 100% van de winst wordt gedoneerd aan Forrest and Friends vzw, een organisatie die zich inzet voor verwaarloosde, gedumpte en uit de vee-industrie geredde dieren.

Damhert Nutrition wil dit jaar extra aandacht vestigen op het welzijn van landbouwdieren, een kwestie die vaak over het hoofd wordt gezien. Deze dieren, zoals kippen, geiten en schapen, lijden vaak in de vee-industrie en verdienen net zoveel mededogen als hun wilde tegenhangers. Wij geloven dat ALLE dieren recht hebben op een gezond en gelukkig leven. Daarom roepen we op tot meer bewustzijn en actie om het leven van landbouwdieren te verbeteren.

Waarom Forrest and Friends?

Forrest and Friends vzw, opgericht in 2017, heeft als missie om dieren een beter leven te bieden. Ze bieden onderdak aan ongeveer 300 dieren maar ze gaan verder dan dat, ze fungeren ook als een dierenasiel en zoeken 'gouden weides' waar dieren zoals hangbuikzwijntjes, geiten, schapen en kippen zonder zorgen oud kunnen worden. Wat Forrest and Friends uniek maakt, is hun toewijding aan het welzijn van dieren. Hier zijn de dieren de baas, en hun zorg staat altijd op de eerste plaats.

In augustus van dit jaar verscheen er nog een ontroerend artikel in de krant over een gedumpte zeug die beviel van maar liefst 13 biggetjes in een bos. Dit verhaal illustreert de dringende behoefte aan organisaties zoals Forrest and Friends vzw, die zich inzetten voor het redden en beschermen van dieren in nood. Wij willen niet alleen onze steun betuigen aan Forrest and Friends, maar we willen ook benadrukken dat er iets bijzonders kan worden gedaan om deze jonge biggetjes te helpen.

Op dit moment, is Forrest and Friends nog steeds op zoek naar een liefdevol thuis voor de biggetjes. Door adoptie geef je niet alleen deze dieren een tweede kans, maar maak je ook een verschil in hun leven.

Educatie en Sensibilisering

Een belangrijk aspect van het werk van Forrest and Friends is educatie en sensibilisering. Ze verspreiden kennis over de intelligentie en emoties van dieren, waardoor mensen zich bewust worden van het feit dat dieren niet langer als voedsel, entertainment, kleding, testobjecten of koopwaar moeten worden beschouwd. Door rondleidingen en informatieverspreiding werken ze aan een toekomst waarin dieren met respect en mededogen worden behandeld. Want waarom zouden we anderen pijnigen als we gelukkig en gezond kunnen leven zonder dat te doen?

Hoe kun je deelnemen aan Fair Friday?

Op 24 november, tijdens Fair Friday, nodigen we je uit om deel te nemen aan deze nobele inspanning. Bezoek Damhert Nutrition online en geniet van 25% korting op ons assortiment (actie geldig van vrijdag 24 november 2023 tot en met maandag 27 november 2023). Met elke aankoop draag je bij aan de zorg en bescherming van dieren in nood. Samen kunnen we een verschil maken en een einde maken aan het idee dat Black Friday alleen maar draait om consumeren.

Hoe kan je Forrest & Friends nog helpen?

  • Meter/Peter/Sponsor
  • Doe een donatie
  • Word vrijwilliger
  • Crowdfunds

Meer informatie via de website: www.forrestandfriends.be/hoe-kan-je-helpen

MM herfsttt 3
MM herfsttt 89
MM herfsttt 68
MM herfsttt 94
MM herfsttt 16

Fair Friday maakte een verschil! Met jullie steun hebben we een fantastisch bedrag van €1253 kunnen inzamelen voor Forrest and Friends. De warme ontvangst van Katleen heeft deze dag extra speciaal gemaakt. Jullie bijdrage betekent alles voor ons EN voor de dieren die we samen hebben gesteund. Bedankt voor jullie onmisbare steun en toewijding aan dit geweldige initiatief!

6
11

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe producten, promoties en meer.

Je hebt je succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief!