Assortiment
Tagatesse
Label tagatesse
Assortiment fotos 12

Proef onze Tagatesse - jouw ideale suikervervanger voor een bewuste levensstijl, speciaal ontworpen voor diabetici of mensen die suiker willen vermijden.

Zonder suikers
Label zonder Suikers
Assortiment fotos 2

Moet je of wil je suikers vermijden? Dan is het Damhert zonder suikers gamma echt iets voor jou. Want Damhert maakte van verschillende klassieke suikerbommen een zonder suikers variant. Ideaal voor diabetici. Alle producten in dit gamma bevatten namelijk minder dan 0,5g suikers per 100g. Van koekjes, snoepjes tot chocolades, keuze genoeg om zonder zonde te snoepen.

Glutenvrij
Label glutevrij
Assortiment fotos 15

Genieten zonder compromissen van ons Glutenvrij assortiment, speciaal ontworpen voor mensen met een glutenintolerantie, glutenallergie, glutensensitiviteit (NCGS) en coeliakie.. Gluten, een eiwit dat van nature voorkomt in granen zoals tarwe, rogge, gerst, kamut en spelt, kan bij vele mensen leiden tot vervelende ongemakken.

Minder suikers
Label minder Suikers
Assortiment fotos 22

Wat maakt onze 'Minder suikers' producten nog bijzonderder? Ze hebben een lagere caloriewaarde, waardoor je kunt genieten van de vertrouwde smaak zonder compromissen te sluiten over je gezondheidsdoelen. Onze 'Minder suikers' producten bevatten maximum van 5g per 100g en hebben slechts beperkte invloed op de bloedsuikerspiegel dankzij hun lage glycemische index, wat gunstig is voor een gezonde levensstijl met minder suikers.

Vegan
Label vegan
Assortiment fotos 20

Damhert biedt een uitgebreid assortiment aan plantbased droge producten, waaronder koekjes, snoep, confituur, brood en nog veel meer maar ook 100% plantbased vleesvervangers, kazen en charcuterie. Deze zijn op basis van tarwe-eiwitten met beperkt gebruik van soja, verrijkt met vitamine B12 & ijzer en bevatten ze 0% cholesterol. De meeste zijn suikerarm en rijk aan vezels en eiwitten.

Lactose vrij
Label lactosevrij
Assortiment fotos 19

Bij Damhert begrijpen we de nadelen en ongemakken van lactose-intolerantie en willen we een zorgeloze oplossing bieden. Ons Lactosevrij gamma voldoet aan strikte normen, namelijk minder dan 0,1 gram lactose per 100g. Deze producten sluiten niet alleen lactose-intolerantie uit, maar zijn vaak ook glutenvrij en vegan. Het is van cruciaal belang om lactosevrije alternatieven te hebben, en Damhert staat klaar om jou te voorzien van een gevarieerd aanbod aan chocolade, ontbijtproducten, koeken en pasta's.

Régime
Label regime
Assortiment fotos 25

Wil je afslanken? Dan zijn de heerlijke Régime producten van Damhert perfect om je te helpen bij gewichtsbeheersing! Overgewicht brengt ernstige gezondheidsrisico's met zich mee, waaronder een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, type 2 diabetes en hoge bloeddruk. Daarnaast kan het leiden tot gewrichtsproblemen zoals artrose, slaapstoornissen zoals slaapapneu, en psychologische impact, waaronder een verminderd zelfbeeld en depressie. Het Régime gamma van Damhert is ontwikkeld om gewichtsbeheersing te ondersteunen en gezonde keuzes te bevorderen.

FODMAP
Swoosh fodmap
Assortiment fotos 26

Bij Damhert bieden we een ruim assortiment functionele voeding, zoals o.a. ons glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch, fibre fit en biologisch gamma, om in te spelen op de noden van de consument. Veel van onze producten zijn namelijk ook geschikt voor een FODMAP-arm dieet in de strengste fase (de eliminatiefase).

Wellbeing
Label wellbeing
Assortiment fotos 7

Ons Wellbeing gamma biedt oplossingen voor diverse gezondheidsdoelen zoals ondersteuning voor een gezonde spijsvertering, stimulatie van collageenproductie, energieboost of detox: in dit assortiment staat welzijn centraal, jouw toevluchtsoord in een tijdperk van onvermijdelijke snelheid en stress.

Bio
Label bio Food
Assortiment fotos 17

Onze Biofood producten worden op 100% gecontroleerde biologische wijze geteeld, waardoor je met een gerust hart kan genieten. Bovendien voldoen al onze producten aan het Europese EU-keurmerk, wat een garantie is voor de hoogste biologische standaarden. Ook worden wij jaarlijks bio-gecertificeerd, waardoor we zekerheid bieden over de kwaliteit en veiligheid.

Keto
Label keto
Assortiment fotos 24

Damhert, als pionier in gezondheidsvoeding, biedt dit innovatief keto-assortiment aan. Onze keto-producten zijn niet alleen geschikt voor degenen die om gezondheidsredenen koolhydraatarm moeten eten, maar ook voor degenen die een ketogene levensstijl omarmen. De koolhydraatwaarden van de polyolen in onze producten hoeven niet te worden meegeteld in de koolhydraatberekening, waardoor ze ideaal zijn voor keto-enthousiastelingen.

Low carb
Label low Carb
Assortiment fotos 14

Ons Low Carb gamma is perfect voor wie bewust koolhydraten wil vermijden en beperken. Onze low carb producten passen in een koolhydraatbeperkt dieet, geschikt voor mensen met (pre)diabetes, obesitas, of degenen die een gezonde levensstijl en gewichtsverlies nastreven.

Puur fruit
Label piir Fruit
Assortiment fotos 4

Ons Puur Fruit assortiment bestaat uit heerlijke broodbeleg waar geen extra suiker aan is toegevoegd. Onze confituren en siroop bevatten uitsluitend de natuurlijke suikers die van nature aanwezig zijn in fruit, waardoor ze puur uit fruit bestaan.
Naast deze verleidelijke confituren en siroop omvat dit gamma ook een en peperkoek gezoet met fructose, een natuurlijke suiker afkomstig uit fruit. Naast de smaakvolle ervaring biedt Damhert Puur Fruit ook gezondheidsvoordelen. Het verminderen van toegevoegde suikers in je dieet kan bijdragen aan het voorkomen van gezondheidsproblemen zoals diabetes type 2 (komt voort uit een combinatie van genetische aanleg en levensstijlfactoren), prediabetes, overgewicht,.. en het handhaven van een gezonder gewicht.

Zoutarm
Label zoutarm
Assortiment fotos 3

In ons Zoutarm gamma bieden we een breed scala aan producten met een verlaagd zoutgehalte én vrij van kalium.. Kiezen voor minder zout betekent niet alleen zorg dragen voor je smaakpapillen, maar ook voor je gezondheid. Een zoutarm dieet is gunstig voor verschillende aspecten van de gezondheid, waaronder het hart en de nieren. Dit gamma is ook perfect geschikt voor personen met diabetesgerelateerde nierziekte.

Vezelrijk
Label vezelrijk
Assortiment fotos 5

Dit gamma is speciaal ontworpen om niet alleen je spijsvertering te ondersteunen en een langdurig verzadigd gevoel te geven, maar ook om bij te dragen aan de preventie van bepaalde gezondheidsproblemen. Vezels zijn essentiële voedingsstoffen die een rol spelen bij het voorkomen van aandoeningen zoals constipatie, prikkelbare darm syndroom (IBS), en zelfs het risico op hart- en vaatziekten verminderen.

Vegetarisch
Label veggie
Assortiment fotos 21

We begrijpen dat flexitariërs vaak op zoek zijn naar gevarieerde en voedzame opties die voldoen aan hun wensen voor een meer plantaardig dieet. Ons hele Damhert gamma is 100% vegetarisch (Dit betekent dat het geen vlees, vis, insecten of gevogelte bevat). We halen onze inspiratie uit het beste van de natuur en streven ernaar heerlijke producten te bieden die het welzijn van mens, dier en natuur bevorderen.

Traditional
Label traditional
Assortiment fotos 18

Maak een reis terug in de tijd met ons Traditional gamma, waar we je vertrouwde klassiekers aanbieden. Onze Traditional producten zijn ambachtelijk bereid met natuurlijke ingrediënten en bieden authentieke smaken die je doen denken aan de goede oude tijd. Van heerlijke honing tot smaakvolle koeken en sesambars, Traditional brengt je de nostalgische smaak van puur genieten, rechtstreeks van bij ons.

Delaan
Label delaan
Assortiment fotos 10

Proef de ambachtelijke smaken van Delaan - meesterlijk gecreëerde sauzen op basis van 100% natuurlijke en Belgische ingrediënten sinds 1965.

Fit Food
Label fit Food
Assortiment fotos 23

Ons Fit Food assortiment biedt een selectie van gedroogde exotische vruchten en zaden die jouw vitaliteit een boost geven. Deze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om jou fit te houden, aangezien ze rijk zijn aan vitaminen, mineralen en vezels. Deze voedingsstoffen spelen een cruciale rol in het verhogen van je energieniveau en het bevorderen van een gezonde darmflora.

Toegevoegd aan je winkelmand
Ga naar checkout

Van Black Friday naar Fair Friday: Damhert Nutrition steunt Forrest and Friends

Bij Damhert Nutrition hechten we veel waarde aan onze waarden van respect voor mens, dier en milieu. In een wereld waar Black Friday steeds meer geassocieerd wordt met consumentisme en overconsumptie, hebben we al enkele jaren geleden besloten om een positief verschil te maken. We willen deze gelegenheid aangrijpen om de schijnwerpers te richten op een nobel doel en tegelijkertijd de gemeenschap van Forrest and Friends vzw ondersteunen.

MM herfsttt 77

Jaarlijkse traditie: Fair Friday

Terwijl velen zich op Black Friday storten om te genieten van kortingen en koopjes, introduceren wij: Fair Friday. Op 24 november bieden we een royale korting van 25% op ons volledige assortiment, maar wat deze actie echt bijzonder maakt, is dat 100% van de winst wordt gedoneerd aan Forrest and Friends vzw, een organisatie die zich inzet voor verwaarloosde, gedumpte en uit de vee-industrie geredde dieren.

Damhert Nutrition wil dit jaar extra aandacht vestigen op het welzijn van landbouwdieren, een kwestie die vaak over het hoofd wordt gezien. Deze dieren, zoals kippen, geiten en schapen, lijden vaak in de vee-industrie en verdienen net zoveel mededogen als hun wilde tegenhangers. Wij geloven dat ALLE dieren recht hebben op een gezond en gelukkig leven. Daarom roepen we op tot meer bewustzijn en actie om het leven van landbouwdieren te verbeteren.

Waarom Forrest and Friends?

Forrest and Friends vzw, opgericht in 2017, heeft als missie om dieren een beter leven te bieden. Ze bieden onderdak aan ongeveer 300 dieren maar ze gaan verder dan dat, ze fungeren ook als een dierenasiel en zoeken 'gouden weides' waar dieren zoals hangbuikzwijntjes, geiten, schapen en kippen zonder zorgen oud kunnen worden. Wat Forrest and Friends uniek maakt, is hun toewijding aan het welzijn van dieren. Hier zijn de dieren de baas, en hun zorg staat altijd op de eerste plaats.

In augustus van dit jaar verscheen er nog een ontroerend artikel in de krant over een gedumpte zeug die beviel van maar liefst 13 biggetjes in een bos. Dit verhaal illustreert de dringende behoefte aan organisaties zoals Forrest and Friends vzw, die zich inzetten voor het redden en beschermen van dieren in nood. Wij willen niet alleen onze steun betuigen aan Forrest and Friends, maar we willen ook benadrukken dat er iets bijzonders kan worden gedaan om deze jonge biggetjes te helpen.

Op dit moment, is Forrest and Friends nog steeds op zoek naar een liefdevol thuis voor de biggetjes. Door adoptie geef je niet alleen deze dieren een tweede kans, maar maak je ook een verschil in hun leven.

Educatie en Sensibilisering

Een belangrijk aspect van het werk van Forrest and Friends is educatie en sensibilisering. Ze verspreiden kennis over de intelligentie en emoties van dieren, waardoor mensen zich bewust worden van het feit dat dieren niet langer als voedsel, entertainment, kleding, testobjecten of koopwaar moeten worden beschouwd. Door rondleidingen en informatieverspreiding werken ze aan een toekomst waarin dieren met respect en mededogen worden behandeld. Want waarom zouden we anderen pijnigen als we gelukkig en gezond kunnen leven zonder dat te doen?

Hoe kun je deelnemen aan Fair Friday?

Op 24 november, tijdens Fair Friday, nodigen we je uit om deel te nemen aan deze nobele inspanning. Bezoek Damhert Nutrition online en geniet van 25% korting op ons assortiment (actie geldig van vrijdag 24 november 2023 tot en met maandag 27 november 2023). Met elke aankoop draag je bij aan de zorg en bescherming van dieren in nood. Samen kunnen we een verschil maken en een einde maken aan het idee dat Black Friday alleen maar draait om consumeren.

Hoe kan je Forrest & Friends nog helpen?

  • Meter/Peter/Sponsor
  • Doe een donatie
  • Word vrijwilliger
  • Crowdfunds

Meer informatie via de website: www.forrestandfriends.be/hoe-kan-je-helpen

MM herfsttt 3
MM herfsttt 89
MM herfsttt 68
MM herfsttt 94
MM herfsttt 16

Fair Friday maakte een verschil! Met jullie steun hebben we een fantastisch bedrag van €1253 kunnen inzamelen voor Forrest and Friends. De warme ontvangst van Katleen heeft deze dag extra speciaal gemaakt. Jullie bijdrage betekent alles voor ons EN voor de dieren die we samen hebben gesteund. Bedankt voor jullie onmisbare steun en toewijding aan dit geweldige initiatief!

6
11

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe producten, promoties en meer.

Je hebt je succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief!